Voor ouders

Denkt u dat uw kind naast de ondersteuning op school gebaat kan zijn bij extra 
hulp? Dan kunt u denken aan individuele begeleiding. Onder schooltijd op de eigen school of 's middags met een kopje thee plus koekje in een huiselijke omgeving een uurtje samen werken! 

Die begeleiding kan een verlenging zijn van wat er op school al met uw kind gedaan wordt. Het kan ook een andere invulling hebben, afhankelijk van de hulpvraag van uw kind


Remedial Teaching

Remedial Teaching wordt ook wel RT genoemd. Het is het verlenen van hulp aan leerlingen met leer- en/ of gedragsproblemen. Remedial Teaching is iets anders dan bijles. 

Bijles is het herhalen van de lesstof zoals deze op school aangeboden wordt. Remedial Teaching gaat juist uit van het kind, in plaats van de lesstof. Op basis van de behoefte van het kind wordt met gespecialiseerde behandelingstechnieken het kind begeleid.

Doel is altijd om het kind weer mee te kunnen laten komen met de klas.


Blijf op de hoogte

Het laatste nieuw rondom basisonderwijs, passend onderwijs of remedial teaching volgen? TELLENENSPELLEN zet regelmatig interessante artikelen op de website. Klik hier voor het laatste nieuws of volg TELLENENSPELLEN op social media.

Tellen en spellen, Tellen en spellen Apeldoorn, TELLENENSPELLEN, TELLENENSPELLEN Apeldoorn, Bijles, bijles Apeldoorn, bijles basisonderwijs, bijles basisonderwijs Apeldoorn, bijles lager onderwijs, bijles lagere school, CITO, CITO training, CITO trainer, Remedial teaching, Remedial teacher, Leer problemen, Lees problemen, Lezen problemen, Rekenen problemen, Spelling problemen, Kind basisschool leerproblemen, Leerachterstand, Hilversum, Apeldoorn, Apeldoorn Sprengenbos